Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

ÚJDONSÁG - INFINITY HYBRID SZEMÖLDÖKFESTÉS

Örömünkre szolgál, hogy forgalmazhatjuk az Infinity Hybrid krémfestékeket, amelyek tele vannak tápláló tulajdonságokkal, alkalmasak önálló festésre, kiválóak lamináló készlettel párosítva vagy szempillafestésre.

Debs és Amber művészek, az Infinity Hybrid Tints megálmodói végre elhozták számunkra azt a hybrid festékformulát, amely minden bőrtípus esetében (beleértve a zsíros/ olajos bőrtípust is) egyformán kiválóan működik. Tehát az Infinity festékek megfelelnek azon elvárásnak, hogy a festés után a bőrt hosszan és intenzíven és gyönyörű árnyalatokban befogja.

Megfelelően előkészített bőrön akár 7-10 napig, a szőrszálakon pedig akár 6 hétig is tartós.

Teljes szemöldökfestő és tonizáló rendszerként a kívánt végeredményhez keverheted árnyalatait, ugyanis okos aránykeverő palettájával ezeket az arányokat egszerűen be lehet állítani.

A termékcsaládot az "Aqua Drops" hibrid folyékony festék sorozat egészíti ki, amelyek örökre megváltoztatják a szemöldökkezelés arculatát.

Az Infinity Aqua Dropsvilágon az első olyan szabadalmaztatott, folyékony hibrid festék, amely kötésépítő tulajdonságokkal rendelkező forradalmian új szabadalmon alapul.

Az Infinity Aqua Drops minden egyes termékét tápláló és helyreállító technológiával rendelkezik, amely eddig csak a luxushajápolásban volt megtalálható. Az AQUA DROPS 53 PEPTID KÖTÉSÉPÍTŐ TECHNOLÓGIÁVAL VAN ELLÁTVA, amely javít és véd, miközben hihetetlen festési tulajdonságokkal rendelkezik. A kollekciót rendkívül szakszerűen és aprólékosan tervezték meg a szemöldök javítására és ápolására. 

Az Aqua Drops termékcsalád 7 elbűvölő árnyalatot tartalmaz, amelyek egymással keverve tökéletes árnyalatokat hozhatunk létre, a „szemöldök-átalakítás" érdekében.

Előnyeik:

- Folyékony hibrid árnyalat

- Parabén-, ammóniamentes

- Hennamentes

- Akár 7- 10 napig a bőrön, akár 6 hétig a szőrszálakon

- Ápol, javít, regenerál

- Összes színe keverhető (meleg és hideg keverőszínek)

- Világszabadalom: 53 peptidet tartalmazó kötésépítő technológia

- Azoknak, akik tartós, mély színt szeretnének

- Azoknak akik hiányos szemöldökkel rendelkeznek

Az Infinity Hybrid festékek rendkívül könnyű felvitelüknek, krémes állaguknak köszönhetően csodálatosak - egyszerűen imádni fogod őket!

Az Infinity Hybrid Tint termékpalettája 7 krémes színárnyalatot tartalmaz, amelyeket legújabb elvárásoknak megfelelően fejlesztettek ki a szemöldökstylinghoz. 

Előnyeik:

-  Az Infinity alkalmazta a legkedveltebb hybrid szemöldöktermékek összes legjobb tulajdonságait, és összegyűjtött minden technikai tudást, hogy a legjobb termékcsaládot hozza létre. 

- Az Infinity Hybrid krémfestő családot úgy tervezték, hogy lágyabb hatású legyen a festés eredménye, mint az Aqua szemöldökfestékeknél. 

- Az Infinity Hybrid krémfestékek a bőr felsőbb rétegeibe kerülnek, és a sűrűbb állaguk miatt nem szívódnak fel olyan gyorsan, mint az Aqua szemöldökfestékek. 

- Ha vendéged a világosabb, lágyabb árnyalatot részesíti előnyben, vagy dús, erős szemöldökkel rendelkezik, akkor válaszd az Infinity Hybrid szemöldökfestő családot!

- Az Infinity Hybrid krémes festékei tápláló hatóanyagokban (mandulaolaj, aloe vera) gazdag formulák.

- Alkalmas mind az önálló hybrid szemöldökhöz, mind pedig egy választott szemöldöklamináló készlettel párosítva.

- A hybrid festék a bőrön 7-10 napig, a szőrszálakon 6 hétig tart

- Komplett szemöldökfestő termékcsalád és keverőszínek segítenek a vendégeidnél kívánt szemöldökárnyalat kialakításában, és profi festékkeverő aránypalettával a festékmennyiségeket pontosan ki tudod mérni.

Az Infinity Hybrid kiegészítőkkel pedig könnyen elérhető a kívánt, professzionális eredmény.

Ha igazán merész vagy, s profi szeretnél lenni, akkor akár szettben is megvásárolhatod a termékeket.

Segítségért, szakmai tanácsért keress bennünket bátran elérhetőségeink valamelyikén!  wink