Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Starpil

A Starpil 1984-ben létrehozott prémium minőségű spanyol kozmetikai márka, amely 35 éve töretlenül vezető szerepet tölt be a professzionális szőrtelenítés területén. 

A Starpil különleges tulajdonsága utánozhatatlan! Kiemelkedő formulái és természetes alapanyagokból készült kiegészítő kozmetikumai több évtizedes tapasztalatok útján, a legnagyobb gondossággal születtek meg. A Starpil jelenleg több, mint 70 országban van jelen.

Starpil Roll-On Wax

1991-ben feltalálta és szabadalmaztatta a roll-on technológiát! Közel 30 éve a Starpil Roll-on Waxok máig vezető szerepet töltenek be a kozmetikusok és szépségipari szakemberek szőrtelenítési kelléktárában, köszönhetően a könnyű és hatékony használatának. 

A Starpil Roll-On minőségi waxokkal élvezet a szőrtelenítés!

Mely fajták közül választhatsz?

- CRYSTAL WAX: Átlátszó, kristályos textúrájú waxok erősebb szőrzetre.

- CREAMY & ULTRA CREAMY WAX: Kellemesen krémesek, rugalmas textúrájának köszönhetően nagyon kíméletes a bőrhöz. Tökéletes választás az extra érzékeny bőrűek számára.

- BRIGHT PIGMENTS WAX: A kristályos és krémes formula egyedülálló keveréke, amely elősegíti a tökéletes tapadást és csökkenti a hő-, és fájdalomérzetet.

Starpil Film Wax

A Starpil megalkotta az egyedülálló receptúrával és rugalmas formulával rendelkező filmwaxokat, amelyet eddig nem sikerült egyetlen cégnek sem előállítania.

Az összetétel kizárólag organikus 100% tisztaságú összetevőkből áll, melyeknek a kivonása és előállítása nagy tisztaságú biotechnológiai úton történik, valamint a mennyiségi arányok összetétele egyedülálló. A Starpil film wax formula nem allergizál, extra rugalmasság jellemzi, nem törik és nem szálasodik. 

A rendkívül alacsony olvadáspont miatt gyors, kíméletes gyantázást tesz lehetővé, nem égeti meg a bőrt, a szőrt viszont maximálisan eltávolítja minimális fájdalomérzet mellett. A Starpil film waxok nagy előnye, hogy jelentősen csökkentik és lassítják a szőrszálak újbóli megjelenését.

Starpil Gyöngy Wax

 Praktikus gyöngy gyanta formátumának köszönhetően, kevesebb utántöltést és méreténél fogva gyorsabb felolvadást tesz lehetővé. 

Starpil Premium Film Wax

Kolofónium mentes waxformulák!

No. 1 formulák, amelyek a legrövidebb szőrszálakat is eltávolítják. Ez a waxformula a rugalmas polimerrel kiegészítve segíti a rendkívüli vékony rétegben való felvitelt is. Szuper rugalmasságának köszönhetően pedig eltávolításkor sem törik a gyanta és minimalizálja a fájdalomérzetet. Kifejezetten ajánlott a kicsi, érzékeny és nehezen hozzáférhető területek, illetve az extrém érzékeny bőrök szőrtelenítésére. 

Starpil elő-, és utóápolók 

A Starpil gyantázást kiegészítő kozmetikumai a legjobb természetes eredetű összetevőkből készülnek, amelyek felkészítik a bőrt a gyantázásra. 

Használatuk lehetővé teszi a tökéletes szőrtelenítési eredmények elérését, valamint gyantázást követően a bőr nyugtatását és egyedülálló táplálását biztosítják.

Rendkívül bőséges kiszerelésűek és gazdaságosak!