Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Hűségpont rendszer

A HŰSÉGPONT RENDSZER FELHASZNÁLÁSÁNAK FELTÉTELEI:

Ki veheti igénybe?

A hűségpontokat csak a www.beautytipp.hu oldalon regisztrált vevőknek tudjuk jóváírni. Pontokat gyűjteni kizárólag internetes vásárlás során lehet. Telefonos vagy e-mailes rendelés esetén nem tudsz hűségpontokhoz jutni. 

Hogyan gyűjtheted a pontjaid?

Minden vásárláskor a termékek után pontokat írunk jóvá, amit már a következő alkalommal fel is használhatsz vagy folytathatod tovább a pontgyűjtést.
A pontokat az akciós és teljes áru termékekre is be tudod váltani. A szállítási költség és az utánvét költség után nem jár pont.

Meddig használhatod fel a pontokat?

A hűségpontokat egy évig, (365 nap) a rendelés napjától számítva folyamatosan gyűjtheted és felhasználhatod. Egy év után a fel nem használt pontok törlődnek.
A hűségpont vissza nem téríthető, át nem ruházható és készpénzre nem váltható.

A hűségpontok értéke:

Minden termék után meghatározott pontot kapsz, erről az adott termék oldalán kapsz tájékoztatást.
Minden elköltött 100 Ft után 1 pontot írunk jóvá.
Fontos, hogy a hűségpontok Ft-ra váltott értéke időnként változhat. A pontok Ft értéke mindig a beváltáskor érvényes Ft-ot éri, vagyis 1 pont = 1 forint. Javasoljuk, hogy figyeld akcióinkat, ezért is érdemes feliratkozni a hírlevelünkre.

Hűségpontok beváltása, jóváírása:

Áruházunkban a hűségpontokat a rendszer automatikusan, a rendelés átvétele után írja jóvá. A vásárlások során a pontjaid összeadódnak, amit részben vagy egészben, egy éven belül bármikor felhasználhatsz. Pontjaid egyenlegéről a BELÉPÉS – FIÓK menüpont alatt kapsz tájékoztatást.

A pontokat a PÉNZTÁRBAN a FIZETÉSI MÓD menüpont alatt válthatod be. Előző vásárlások alapján, a rendszer automatikusan felajánlja, hogy hány hűségpontot tudsz érvényesíteni. Ezután a rendszer levonja a vásárlás összegéből a hűségpontokat.

Abban az esetben, ha a megrendelt csomagod nem veszed át és az visszaküldésre kerül, az összes pontod töröljük. Ez természetesen nem érvényes, ha a webáruháznak róható fel valamely hiányosság.

Ne feledd! Iratkozz fel hírlevelünkre, mert tájékoztatást kaphatsz akcióinkról, így a pontok értékének növeléséről is.

Legyél Te is regisztrált vásárlónk, és élj a hűségpont kedvezményével!

Kellemes pontgyűjtést kívánunk!

Beautytipp.hu csapata