Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Green Skincare

A Green Skincare francia professzionális kozmetikumokban megtalálsz mindent, amit keresel!

A Green Skincare natúr kozmetikumok 95% garantált természetes összetevőt tartalmaznak, megkímélve a bőrt a kemikáliáktól és allergén anyagoktól.

A Green Skincare minden bőrtípus számára kínál biokozmetikumot. 

Egyedülálló és a legnagyobb nemzetközi tanúsítvánnyal ( NatureCos, Ecocert, Cosmos Organic, Cosmebio, BDIH ) rendelkező organikus formulák és rendkívül magas hatóanyag koncentráció jellemzi termékeit. 

A Green Skincare célja nem más, mint a legegészségesebb és legbőrbarátabb formulákat létrehozni, a lehető legjobban táplálni és legjobban védeni a bőrt. 

A Green Skincare környezetvédelmi és társadalmi elkötelezettsége áthatja a márka egészét. A nyersanyagok kiválasztásától, a gyártáson át, a csomagolásig ügyel az ökológiai lábnyomára. Odafigyel a felhasznált alapanyagok eredetére, minőségére és feldolgozására.

A Green Skincare nagy figyelmet fordít a bolygó és az állatok védelmére, az etikusabb fogyasztási módszereket részesíti előnyben. A NatureCos Group pénzügyileg támogatja számos humanitárius, környezetvédelmi és állatvédelmi egyesület tevékenységét is.

Lebomló csomagolás 

A tégelyek, flakonok és a tubusok biológiai úton lebomló műanyagból ( PLA ), illetve újrahasznosítható üvegből készülnek. 

A csomagoláson feltüntetett címkéken lévő nyomtatott leírások pedig környezetbarát festékekkel készülnek.

Újratölthető csomagolás

A Green Skincare innovációjához az is hozzátartozik, hogy az üvegedényekbe kivehető kapszulákat terveztek, melyek utántölthetőek, amint a termék elfogy belőle a régi helyett csak új kapszulát kell belehelyezni.

Vegán - állatokon nem tesztelt!

A Green Skincare állatkísérlet mentes kozmetikumai esetében sem a terméket, sem a nyersanyagokat, sem az összetevőket sem tesztelték állatokon.