Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Gyantapatronok

A Starpil 1991-ben feltalálta és szabadalmaztatta a roll-on technológiát! Közel 30 éve a Starpil Roll-on Waxok máig vezető szerepet töltenek be a kozmetikusok és szépségipari szakemberek szőrtelenítési kelléktárában, köszönhetően a könnyű és hatékony használatának. A Starpil Roll-on minőségi waxokkal élvezet a szőrtelenítés! Válassz bőrtípusodnak, szőrzetednek megfelelően kristályos, krémes vagy a kristályos és krémes formulák közül!

Hogyan használd a gyantapatront 6 lépésben?

1. Felmelegítés

Helyezd a gyantapatront a gyantapatron melegítőbe, majd kapcsold be. A gyantapatron 10-12 perc alatt felmelegedik a kívánt hőmérsékletre. Melegítsd, amíg a gyanta el nem éri a mézszerű állagot.

2. Bőröd előkészítése

Amíg a gyanta melegedik készítsd elő a gyantázandó területet a gyantázás előtti ápoló géllel, majd hagyd megszáradni.

3. Próbahúzás

Ha felmelegedett a gyanta végezz egy próbahúzást a patronnal a szőrtelenítő csíkon, hogy lásd jól felmelegedett-e és egyenletes csíkot húz-e a görgőfej, majd kezdheted a gyantázást.

4. Gyantázás

Vigyél fel egy vékony gyantaréteget a bőrre a szőrnövekedés irányával megegyezően, majd simítsd rá a lehúzó csíkot. Ezt követően egy határozott mozdulattal húzd le a csíkot a szőrnövekedéssel ellentétes irányba.

5. Bőröd utóápolása

A gyantázást követően alkalmazd a gyantázás utáni habot vagy a regeneráló olajkeveréket a bőr nyugtatására és táplálására a tökéletes gyantázási eredményért.

6. Szőrbenövés gátlása

A gyantázást követő 24 óra múlva használd a szőrbenövés gátló és szőrtűsző gyulladás elleni sprayt 3 napon keresztül, a hosszantartó gyantázási eredményért.

Rendezés: