Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Mina Henna

A Mina Henna egyedülálló, saját formulával rendelkező eredeti természetes indiai hennafesték, amely kiemelkedik versenytársai közül. Az egyetlen 1.2.3. rendszer, nincs szükség aktivátorra, előhámlasztóra, speciális vízre és befejező fixáló anyagokra.

Minden termék oxidálószer-, ólom-, és ammóniamentes.

A növényben található festő anyag (lawsone) megszínezi a bőrt, hajat és egyéb protein tartalmú anyagokat. A keleti kultúrákban régóta használatos természetes haj-, és szemöldökfesték.

A felhasznált növényi nyersanyagok és feldolgozásuk megfelel a GMP előírásainak.

Mitől más a Mina Henna?

A Mina Henna új távlatokat nyit a szemöldök esztétikában. 

Kivételes festési eljárás, fantasztikus alternatívája lehet a hagyományos szemöldök-, és szempillafestésnek: tatto és ombre púderes hatású szemöldök készítésére egyaránt alkalmas.

A hagyományos festékekkel szemben a Mina Henna festékhez nem szükséges hidrogén-peroxid, mégis sokkal tartósabb bármely festési eljárásnál. A szemöldökszálakon 4-6 hétig, a bőrön bőrtípustól függően 1-2 hétig tart. A rendszeres festés ösztönzi a szőrszálak növekedését, így a szemöldökszálak és a szempilla is sűrűsödik.

Mina biztonság

A Mina Henna festékek ellentétben más henna festékekkel, összetételüknek köszönhetően szempillán is alkalmazhatóak.

A Mina Black Henna ellenőrzött hennából az európai szabványnak megfelelő 1% PPD tartalommal rendelkezik.

A Mina készítményeket állatokon nem tesztelték. Indiában, az USA-ban és Európában certifikációt szerzett rendszer.

Hogyan alkalmazd?

0. lépés a tervezés:

Amennyiben szeretnéd megtervezni a későbbi festés utáni szemöldökformád, úgy használd a Mina Henna Brow szemöldöktervező pasztát, amellyel tűpontos szemöldökformát tudsz kialakítani.

A felvitelhez a Mina Henna Brow szemöldökecset lesz segítségedre.

1. lépés a letisztítás:

A Mina Henna Brow szemöldök és szempilla sampon felkészíti a bőrt a Mina Henna festék befogadására és segít megnyitni a kutikulát, hogy behatolhasson a festék a szőrszálakba, gyönyörű színt adva nekik. Használata kifejezetten ajánlott abban az estben, ha valaki kevés, gyenge szemöldök szőrrel vagy rövid, ritka szempillával rendelkezik.

Parabén-, és SLS-mentes, organikus összetételű bőrbarát készítmény, amely eltávolítja a szennyeződéseket és a smink nyomait. Táplálja és kondícionálja a bőrt, a szempillákat és a szemöldököt.

Nagyon zsíros bőrtípus esetén, vagy ha szeretnél nagyon erős, intenzív festési eredményt elérni, használd a Mina Henna Brow szemöldökradírt.

2. lépés a festés:

A 8 gyönyörű színárnyalat között hideg és meleg tónusok 8 szőke, barna, vörös, fekete ) is megtalálhatóak, így nincs szükség színmódosító festékekre. Az ősz szálakat is 100%-osan befedik.

A tökéletes felvitelhez és eloszlatáshoz segítségedre lesz Mina Henna Brow szemöldökecset, sűrű sörtéinek köszönhetően mindig optimális mennyiségű hennafestéket vihetsz fel a szemöldökre és a szempillára.

Amennyiben túl erősre sikerült a Mina Henna festés, ne aggódj, van megoldás, ehhez a Mina Henna Brow festékeltávolítót tudod használni. Kifejezetten a Mina Henna festék bőrről való eltávolítására illetve halványítására fejlesztett koncentrált oldat.

3. lépés az utóápolás: 

Az 5 hidegen sajtolt olaj elegyéből született olajkeverék, a Mina Henna Brow szemöldök tápláló olaj növeli a szemöldökfestés tartósságát. Regenerálja és növekedésre serkenti a megritkult, fakó szemöldököt és szempillát.