Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

INFINITY HYBRID SZEMÖLDÖKFESTÉKEK

Hibrid krémfestékek professzionális választéka. Parabén-, és ammóniamentesek.

Ezek a krém alapú hybrid festékek rendkívül gazdagok tápláló tulajdonságú összetevőkben, alkalmasak önálló hybrid szemöldökfestésre, kiválóak szemöldöklamináláshoz, valamint a szempillafestésre is alkalmasak.

Debs és Amber művészzek, az Infinity Hybrid Tints megálmodói végre elhozták számunkra azt a hybrid festékformulát, amely minden bőrtípus esetében (beleértve a zsíros/ olajos bőrtípust is) egyformán kiválóan működik. Tehát az Infinity festékek megfelelnek azon elvárásnak, hogy a festés után a bőrt hosszan és intenzíven és gyönyörű árnyalatokban befogja.

Megfelelően előkészített bőrön akár 7-10 napig, a szőrszálakon pedig akár 6 hétig is tartós.

Az Infinity teljes szemöldökfestő rendszere alkalmas arra, hogy az alapárnyalatokat a keverőszínekkel összekeverve a kívánt végeredményt tökéletesen kialakíthassa az okos festékkeverő paletta segítségével.

Az Infinity Hybrid festékek rendkívül könnyű felvitelüknek, krémes állaguknak köszönhetően csodálatosak - egyszerűen imádni fogja őket!

A termékcsaládot az "Aqua Drops" hibrid folyékony festék sorozat egészíti ki, amelyek örökre megváltoztatják a szemöldökkezelés arculatát.

Rendezés: